Een van de meest populaire vakantielanden ter wereld, Italië, heeft veel te bieden: prachtige landschappen, historische steden en vriendelijke bevolking. Geniet tijdens een rondreis door Italië van prachtige uitzichten, oude kerken, middeleeuwse stadsmuren en vooral van lekker eten!

Een 9-daagse rondreis is al mogelijk vanaf € 559,- per persoon

We bespreken uw wensen met betrekking tot uw reis, accommodatie en gewenste excursies en werken uw reis tot in de puntjes uit. Beleef warm Toscane!

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor uw rondreis!

Excursiemogelijkheden in Italië

Wilt u een bepaalde bestemming of regio graag goed leren kennen, dan biedt een langere rondreis de uitkomst.
Wij helpen u graag met het samenstellen en organiseren van een excursieprogramma: culinair, actief of cultureel. Hieronder vindt u enkele suggesties, neem contact met Groepsreizenidee voor excursies afgestemd op uw wensen.

PISA
De middelgrote stad Pisa is onder het publiek vooral bekend vanwege de scheve toren. De toren ligt naast andere bezienswaardigheden zoals de Dom van Pisa, het Baptisterium en het Camposanto. Aanrader om te bezoeken is de botanische tuin, de oudste ter wereld. Verder is Pisa een echte studentenstad, op de universiteit die opgericht werd in 1343 studeren nog steeds zo’n 50.000 studenten.

FLORENCE
Veel Renaissancekunstenaars komen van oorsprong uit Florence of