Groepsreizenidee is een dynamische groepsreizenafdeling met gebundelde krachten en merken onder één dak:

  • Kupers Touringcars
    Kupers heeft al meer dan 85 jaar ervaring met alle facetten van personenvervoer. Onze moederorganisatie biedt vervoersoplossingen voor alle groepsgroottes. Het uitgebreide en jonge wagenpark biedt keuze uit meer dan 60 verschillende touringcars. Op 1 januari 2017 heeft Kupers het in Eindhoven bekende ‘De Kruyff Touringcars‘ overgenomen om nog beter tegemoet te kunnen komen in de wensen van klanten. Een jaar later volgde ook de overname van het Brabantse ‘BBA Tours’ waardoor het bedrijf uitgegroeid is tot één van de grootste touringcarbedrijven van Nederland. Voor groepen heeft dit alleen maar voordelen, er is een zeer ruime keuze in het wagenpark. Dit bestaat onder andere uit moderne touringcars met een variabele capaciteit van 46-66 zitplaatsen, luxe VIP touringcars, 90-persoons dubbeldekkers en 19-persoons midi bussen voor iets kleinere groepen.
  • Kupers Tuinreizen biedt al ruim 30 jaar goed verzorgde reizen naar de mooiste tuinen in Europa aan. De individuele busreizen worden verzorgd naar bekende tuinen, in o.a. Cotswolds, Sussex, Kent, Schotland, Normandië en andere prachtige (tuin)bestemmingen.
  • Van der Biesen Travel is al langer dan een eeuw dé reisorganisatie voor individuele reizigers en kleinere groepen. Kijk online voor het actuele reisaanbod of vraag de brochure aan als u op reis wilt met een groep kleiner dan 15 personen.

Kwaliteit, veiligheid, zekerheid met Groepsreizenidee 

  • Wij hebben al vele jaren ervaring in het samenstellen van groepsreizen in meer dan 100 steden en bestemmingen. Omdat wij u het werk uit handen nemen, werkt het voor u tijds- en kostenbesparend.
  • Wij zijn aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, wat u heel veel zekerheid geeft omtrent aansprakelijkheid en eerlijke, financiële reisvoorwaarden. Een veilig gevoel, bij uw groep en thuisblijvers.
  • Bent u eenmaal op weg, dan zijn wij 24 per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor u.


Groepsreizenidee en Kupers Groups & Incentives is bij de KvK gedeponeerd onder:
Van der Biesen Tours B.V. | Kelvinstraat 1 | 6003 DH Weert